menu_top
ognjemet
raketa
strelivo strelivo
petarda
ognjemet
strelivo
Podjetje Hamex, d.o.o., že od leta 1991 navdušuje svoje številne naročnike kot tudi širno publiko. Nepozabni ognjemet vselej doda piko na i veličastnemu dogodku, za kar poskrbimo na najbolj barvit in kreativno raznovrsten način ob spoštovanju vrhunske strokovnosti in seveda brezkompromisne varnosti.
navtična signalizacija pirotehnika
navtična signalizacija
Poleg ognjemetov na prostem pripravimo tudi navdušujoče piro spektakle na odru, v zaprtem prostoru. Dolga vrsta prireditev, na katerih tradicionalno pripravljamo ognjemete, priča o zaupanju naših cenjenih strank. Prepričajte se in tudi vi postanite naša zadovoljna stranka!
navtična signalizacija petarda strelivo
strelivo
Povezani smo z največjimi proizvajalci pirotehnike in vam ponujamo ognjemetne izdelke tako v veleprodaji, kot v naših trgovinah Piromarket sredi Ljubljane in v Kamniku. Na obisk vabimo vsakogar, ki se želi na varen način poigrati s pravcatim lastnim vrtnim ognjemetom.
ognjemet strelivo ognjemet
petarda
raketa
pirotehnika
ognjemet
ISO 9001:2008Ogled certifikata
navtična signalizacija
pirotehnika
raketa
pirotehnika
Aleš Ham - direktor
e-pošta:

Barbara Ham - pomočnik direktorja
e-pošta:

Bojan Medved - vodja službe kakovosti
e-pošta:

Andraž Starc - skladiščnik
navtična signalizacija
raketa
navtična signalizacija
 
Kazalo  |  O podjetju  |  Kontakt  |  Zabavna pirotehnika  |  Ognjemeti

Strelivo  |  Spletna trgovina - vse za vaš ognjemet  |  Aktualno  |  O pirotehniki  |  Piškotki

Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

Kaj so piškotki?

Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
HAMEX d.o.o., Stara Vrhnika 161, 1360 Vrhnika, Slovenija, ID: SI27817296

Preklic vašega soglasja za uporabo piškotkov
Zapri